Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-01@23:45:14 GMT

بررسی تخصصی پرفروش ترین ال ای دی سامسونگ

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۶۱۸۸۲

به گزارش ایلنا، در این مطلب قصد داریم شما را با یکی از تلویزیون های پرطرفدار بازار و تغییرات به روز شده آن آشنا کنیم. همراه آن یک راهنمایی مختصر هم درباره ویژگی های خاصی داده شده است که شاید دوست داشته باشید بیشتر درباره آن ها بدانید، ویژگی هایی که ممکن است بتواند شما را متقاعد کند برای آنها هزینه بیشتری پرداخت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلویزیون ال ای دی سامسونگ 43KU7970

این ال ای دی سامسونگ از نمونه های پرفروش سامسونگ است که سال 2016 به بازار عرضه شد. برای خرید تلویزیون علاوه بر ویژگی های ظاهری، چند فیلتر اصلی وجود دارد که حتماً باید از آن ها عبور کنید. یکی از آن ها کیفیت تصویر است، کیفیت تصویر این تلویزیون 4K است یعنی رزولوشنی 4 برابر رزولوشن تلویزیون های FULLHD دارد.

یکی از معایب تلویزیون های بیش از حد باریک این است که، فضای کافی برای دیگر قطعات باقی نمی ماند به همین دلیل تقریباً تمام تلویزیون های بسیار باریک فاقد صدای خروجی مناسب هستند. صدای خروجی این مدل از دو بلندگوی 10 واتی پخش می شود اما اگر قدرت صدای بیشتری را ترجیح می دهید یک خروجی صدای اپتیکال برای شما در نظر گرفته شده است. کابل اپتیکال یک کابل نوری است که صدا را از یک تلویزیون به یک دستگاه دیگر مثل سینما خانگی منتقل می کند.

در این تلویزیون قابلیت ماشین زمان هم در نظر گرفته شده است. Time Shift یک فناوری است و کاری که انجام می دهد ضبط تصاویر تلویزیونی به صورت خودکار است تا هر زمان که خواسته باشید بتوانید زمان را به عقب بازگردانید و دوباره بخشی از فیلم و یا صحنه فوتبالی که دوست دارید ببینید بدون آن که اتفاق حال حاضر را از دست بدهید. یعنی همین طور که این فناوری شروع به ضبط کردن فیلم می‌کند، هر زمانی که خواسته باشید می‌توانید به بخش‌های دیگر پرش کنید.

در بازار رقابت، همیشه جدالی جذاب بین برندها وجود دارد و گاهی به قدری حساس می شود که به کاربران نیز کشیده می‌شود. به دلیل سیاست قیمت گذاری سامسونگ، بخش بزرگی از بازار تلویزیون های رده قیمتی پایین تر، در اختیار برندهای دیگر است، اما قیمت ال ای دی سامسونگ در این مدل با توجه به امکانات ظاهری و فنی و کیفی دیگر نسبت به تلویزیون های هم رده خود، رقابتی بسیار نزدیک دارد. 

شرکت سامسونگ در عرضه تلویزیون های هوشمند به بازار پیش قدم بود و این مدل هم از سری تلویزیون های هوشمند سامسونگ است. تلویزیون های هوشمند امکان اتصال به اینترنت و استفاده از سرویس های آنلاین ویدیویی، شبکه های اجتماعی و ... را دارند. سیستم عامل این دستگاه تایزن است، این سیستم عامل در قالب تلویزیون های هوشمند سامسونگ به بازار ایران آمد و از طریق آن امکانات جذابی مانند جست وجو در اینترنت، اشتراک گذاری تصاویر لپ تاپ، موبایل و ... از طریق صفحه بزرگ تلویزیون فراهم است. امروزه تلویزیون ها به درگاه های مختلفی تجهیز شده اند اما تنها درگاهی که شما به آن نیاز دارید HDMI است، چون تمام ابزارهای خارجی از آن پشتیبانی می کنند و از طریق آن به تلویزیون شما وصل می شوند.

این تلویزیون سامسونگ از دو راه LAN یا Wi-Fi به اینترنت متصل می شود، به دو پورت USB هم مجهز است که پخش محتوای دلخواه کاربران از تلویزیون را بسیار ساده کرده است. برای اتصال سایر پخش کننده به تلویزیون هم سه عدد ورودی HDMI  در نظر گرفته شده است، به این ترتیب امکان اشتراک گذاری تصاویر 4K از هر ورودی و به هر خروجی به راحتی فراهم است.

هر چند امروزه بسیاری از اوقات با تلفن های هوشمند و تبلت ها، فیلم یا ویدیو می بینیم اما هیچ کدام از آن ها هنوز نمی تواند جایگزین لذت تجربه گروهی تماشای فیلم سینمایی یا مسابقات ورزشی در صفحه بزرگ تلویزیون باشد. از آن جا که به طور میانگین هر 8 تا 10 سال یک بار تلویزیون جدید خریداری می کنید، اگر یک انتخاب نامناسب داشته باشید مجبورید تا 8 سال آن را تحمل کنید. هنگام خرید از اسم های طولانی و ویژگی های عجیب و غریب نترسید و فریب اعداد بزرگ را نخورید، فقط بیشتر مطالعه کنید، به همین منظور می توانید به فروشگاه اینترنتی زنبیل مراجعه و با یک بررسی دقیق از جزئیات و کسب اطلاعات جامع و مانع، یک خرید خوب را تجربه کنید.

زنبیل را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

برای آگاهی از آخرین اخبار فروشگاه اینترنتی زنبیل به اینستاگرام زنبیل و تلگرام زنبیل بپیوندید!

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اینستاگرام زنبیل ال ای دی سامسونگ تلگرام زنبیل تلویزیون ال ای دی سامسونگ تلویزیون سامسونگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۶۱۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه‌ها 

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه‌ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه‌ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت‌های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن‌ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

دیگر خبرها

  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • ۱۳ کتاب پرفروش شعر در نمایشگاه کتاب
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد/ اولین کتاب تخصصی انتظارات تورمی در ایران
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • نرخ خرید بازار مسکن؛ با ۵ میلیارد تومان صاحب‌خانه شوید +جدول
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم