Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاهش زباله‌های پلاستیکی چه ضرورتی دارد؟

پلاستیک‌ها همه‌جا هستند. آن‌ها محکم، سبک، ارزان و بسیار متنوع هستند. اکثر زباله‌های پلاستیکی دوباره مورد بازیافت یا استفاده مجدد قرار نمی‌گیرند و کارشناسان معتقدند که ۵۰ درصد پلاستیک‌ها یک‌بارمصرف هستند. به این معنی که قبل از دور ریختن و تبدیل به زباله شدن تنها یک‌بار مورداستفاده قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلاستیک یک‌بارمصرف شامل بطری‌های آب، پلاستیک‌های بسته‌بندی، پلاستیک خرید فروشگاهی و مانند آن می‌شود.

در حقیقت بیشتر انواع پلاستیک قابل بازیافت هستند، اما اکثر شهرهای بزرگ زیرساخت‌های لازم برای انجام این فرآیند انرژی بر را ندارند. بازیافت پلاستیک نه‌تنها به انرژی بسیار زیادی نیاز دارد، بلکه مقادیر زیادی آب هم مصرف می‌کند.

درحالی‌که خلاص شدن از شر زباله‌های پلاستیکی مشکل اصلی محیط زیست است، روند تولید آن‌هم دلیل اصلی انتشار کربن و گرم شدن کره زمین به شمار می‌رود. برای تولید پلاستیک به انرژی و منابع زیادی نیاز داریم که تقریباً ۹۰ درصد آن از سوخت‌های فسیلی تأمین می‌شود. کارشناسان معتقدند اگر روندهای فعلی ادامه داشته باشد، طی ۳۰ سال نزدیک به ۲۰ درصد مصرف جهانی روغن و ۱۵ درصد انتشار کربن جهانی مربوط به تولید پلاستیک خواهد بود. تولید آب به‌صورت بطری ۲۰۰۰ برابر بیشتر از تولید آب‌لوله‌کشی انرژی مصرف می‌کند.

اقدامات ال‌جی در زمینه کاهش تولید پسماند پلاستیک

ال‌جی الکترونیکس متعهد شده است که برای دستیابی به کربن صفر تا سال ۲۰۳۰، کلیه فعالیت های خود را کنترل نماید. برای درک بهتر دلیل اینکه LG و سایر شرکت های آینده نگر سرمایه گذاری زیادی در ESG (حاکمیت محیط زیستی، اجتماعی و شرکتی) انجام می دهند، مهم است که ابتدا در مورد بحرانی که با آن روبه رو هستیم، درک بیشتری داشته باشیم. بهتر است نگاهی به تلاش های گسترده و ابتکارات ال جی برای ایجاد محصولات مصرفی و تجاری سازگار با محیط زیست با رعایت استانداردهای ESG داشته باشیم. در همین راستا شرکت ال‌جی الکترونیکس در تازه‌ترین اقدام، توافق‌نامه‌ای برای اجرای طرح پایلوت حذف پلاستیک با وزارت محیط زیست کشور ‌کره جنوبی و انجمن بازیافت منابع پارک علمی Gangseo-gu سئول امضا کرده است. ال‌جی قصد دارد یک چرخه سالم حذف پلاستیک از چرخه عمر محصولات ایجاد کند که فرآیندهای تولید، توزیع، استفاده، دفع و بازیافت را در برمی‌گیرد. طی این برنامه ال‌جی تولید محصولات با استفاده کمتر از پلاستیک را گسترش داده و نسبت استفاده از مواد بازیافتی را نیز افزایش خواهد داد.

اکنون ۱۸ مدل از تلویزیون‌های OLED ال‌جی ۲۰۲۱ به لطف ساختار منحصربه‌فرد عدم نیاز به نور پس‌زمینه، اجزای کمتری نسبت به تلویزیون‌های LCD معمولی دارند، که این به معنی استفاده کمتر از پلاستیک در فرآیند تولید است. به‌عنوان‌مثال تلویزیون ۶۵ اینچی OLED ال‌جی مدل ۶۵G۱ تنها به ۳۰ درصد پلاستیک مورداستفاده در LCD هم‌اندازه خود نیاز دارد. انتظار می‌رود که باعرضه تعداد بیشتری تلویزیون OLED نسبت به LCD، ال‌جی امسال میزان مصرف پلاستیک سالیانه خود را تا ۱۰ هزار تن کاهش دهد.

ال‌جی همچنین در حال گسترش استفاده از مواد بازیافتی و قابل بازیافت، مانند کاربرد فلز بیشتر در بدنه بیرونی تلویزیون‌های OLED سری ۲۰۲۱ است؛ و برخلاف تلویزیون‌های LCD، پنل‌های OLED به مواد مضری مانند کادمیوم و ایندیوم نیازی ندارند. همچنین تلویزیون‌های OLED ال‌جی در مقایسه با تلویزیون‌های LCD بهره‌وری عالی منابع داشته و حتی در پایان چرخه عمر خود امکان بازیافت بالاتری را ارائه می‌کنند. علاوه بر این، ال‌جی در حال برنامه‌ریزی برای گسترش استفاده از پلاستیک‌های بازیافتی در مدل‌های خاصی از تلویزیون‌های LCD سری ۲۰۲۱ همچون QNED Mini LED است و تنها در سال جاری بیش از ۷۵۰ تن پلاستیک بازیافتی مصرف خواهد شد.

افزایش استفاده از مواد بازیافتی به خط تولید ساندبارهای ۲۰۲۱ ال‌جی هم گسترش‌یافته است. بدنه بیرونی تمامی مدل‌های ساندبار ۲۰۲۱ ال‌جی از پلاستیک‌های بازیافتی و درعین‌حال بادوام تولید می‌شود. این شرکت قصد دارد تا پایان سال تقریباً ۳۰۰ تن از زباله‌های پلاستیکی در محل‌های دفن زباله کاسته و آن‌ها را در ساندبارهای ال‌جی مجدداً مورداستفاده قرار دهد.

در برخی ساندبارها هم از پارچه پلی‌استر جرسی استفاده می‌شود که از بطری‌های PET بازیافتی تولید می‌شود و درنتیجه بیش از ۱.۵ میلیون بطری PET نیم لیتری از زباله‌های سالیانه کاسته خواهد شد. گذشته از این، ال‌جی با استفاده از کاغذهای بازیافتی قالب‌گیری شده و کاهش قابل‌توجه استفاده از فوم‌ها و پلاستیک‌های پلی استایرن، بسته‌بندی تمیزتر و سبزتری را برای تمامی ساندبارهای خود در نظر گرفته است.

چندی پیش نیز ال‌جی الکترونیکس و NET-A-PORTER به هم پیوستند تا کالکشنی از لباس‌های مجلل و دوستدار محیط زیست را ارائه کنند که از مواد طبیعی باکیفیت و بادوامی چندساله ساخته‌شده‌اند.

به‌عنوان یکی از ابتکارات بیشمار ESG ال‌جی باهدف حمایت از محیط‌زیست، کمپین #CareForWhatYouWear این شرکت با بهره‌مندی از توانایی پلتفرم بین‌المللی اش، پیام امید و پایداری را به مصرف‌کنندگانش در هر زمان و مکانی می‌رساند.

۲۱۲۱

کد خبر 1529769

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ال جی زباله های پلاستیکی تلویزیون های LCD پلاستیک ها محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۲۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر

محمد میرزایی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شیراز اظهار کرد: از امروز سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب خام در سطح ۲۷۰ هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان شهر شیراز آغاز شده است. 

این مقام مسئول با بیان اینکه کار قلع و قمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با بکارگیری نزدیک به ۲۰ دستگاه تراکتور و ۵ دستگاه لودر در حال انجام است، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود این اقدام در بیش از ۱۰ قطعه از مزارع تا پایان روز به اتمام برسد. 

او با بیان اینکه کار امحای مزارع به دستور مقام قضایی و نظر شبکه بهداشت و درمان مبنی بر آلودگی مزارع در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز قرار گرفته است، گفت: این عملیات با مشارکت دستگاه‌های متولی در قالب گشت‌های هم‌پوشان برنامه ریزی و به مرحله اجرا رسیده است. 

میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی خط قرمز متولیان تولید است، اضافه کرد: جهاد کشاورزی همگام با دیگر نهاد‌های مربوطه به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز ضمن اطمینان خاطر به مصرف کنندگان محصولات کشاورزی به جهت صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت، افزود: صیانت از تولید محصول سالم امری فرا دستگاهی است که نیازمند همکاری همه دستگاه هاست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک